חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיש ברוקולי כרובית ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת מתכון לקיש ברוקולי כרובית ובטטה, ללא שמנת. תודה מראש, מורן.
קיש ברוקולי כרובית ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת מתכון לקיש ברוקולי כרובית ובטטה, ללא שמנת. תודה מראש, מורן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות לא גדולות
1 כרובית קטנה ללא גבעול ועלים מופרדת לפרחים
2 פרחי ברוקולי, גבעול חתוך דק והשאר מופרד לפרחים ככל הניתן
1 קופסא גבינה לבנה 9% (250 גרם)
1 גביע קוטג' (250 גרם)
1.5 כוסות קמח תופח
3 ביצים
רבע כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר אחד מבשלים את הבטטה עד להתרככות, מסננים ומועכים לפירה. בסיר אחר מבשלים במי מלח כשבע דקות את הכרובית והברוקולי (כולל הגבעול הפרוס) ומסננים.
בקערה מערבבים את הגבינות עם הקמח ומחית הבטטה. מוסיפים מעט מלח ופלפל ואת אגוז המוסקט. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים את הכרובית והברוקולי ושוב מערבבים היטב. יוצקים לתבנית פאי קוטר 26. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון