הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות לא גדולות
1 כרובית קטנה ללא גבעול ועלים מופרדת לפרחים
2 פרחי ברוקולי, גבעול חתוך דק והשאר מופרד לפרחים ככל הניתן
1 קופסא גבינה לבנה 9% (250 גרם)
1 גביע קוטג' (250 גרם)
1.5 כוסות קמח תופח
3 ביצים
רבע כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר אחד מבשלים את הבטטה עד להתרככות, מסננים ומועכים לפירה. בסיר אחר מבשלים במי מלח כשבע דקות את הכרובית והברוקולי (כולל הגבעול הפרוס) ומסננים.
בקערה מערבבים את הגבינות עם הקמח ומחית הבטטה. מוסיפים מעט מלח ופלפל ואת אגוז המוסקט. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים את הכרובית והברוקולי ושוב מערבבים היטב. יוצקים לתבנית פאי קוטר 26. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון