חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק לפסטה טרייה מקמח לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעקרון עדיף להכין תמיד פסטה טרייה מקמח דורום שהוא קמח קשה יותר המופק מהחלק הפנימי של החיטה בטחינת סמולינה.
בצק לפסטה טרייה מקמח לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעקרון עדיף להכין תמיד פסטה טרייה מקמח דורום שהוא קמח קשה יותר המופק מהחלק הפנימי של החיטה בטחינת סמולינה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג קמח לבן
7-8 ביצים
1. כף שמן זית
1. כף מים
1. כפית מלח
אופן ההכנה
שופכים את הקמח על משטח עבודה ויוצרים גומה במרכז.
לתוך הגומה פותחים כ-6 ביצים,מוסיפים כפית מלח וכף שמן זית ומתחילים לעבד, עד לקבלת בצק חלק וגמיש,במידה והבצק יבש מידי ואינו מתגבש,מוסיפים ביצה נוספת וכף מים.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים שעה לפני השימוש,ניתן לעבד את הבצק במעבד מזון.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון