הוראות הכנה
מרכיבים
320 גר' קמח לבן
480 גר' קמח מלא
4. כפות זמן זית
1. כף מלח
800 מ"ל מים.
להמשך התהליך:
320 גר' קמח לבן
480 גר' קמח מלא
אופן ההכנה
את כל החומרים של התהליך הראשון מערבבים,ומכניסים לסיר, מערבבים לאט ובסהירות על אש בינונית- נמוכה בעזרת כף עץ, עד שהבצק מוכן,יבש אך לא שרוף.
מוציאים מהסיר ומעבדים (זהירות-זה חם) כמה שיותר מהר לבצק.
מכניסים למעבד מזון יחד עם החומרים של התהליך השני,עד שנוצר בצק אחיד.
מקררים עשכה לפני תחילת העבודה.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון