חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק לפסטה מקמח מלא (למתקדמים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו בצק מסובך יחסית היות שהוא מורכב משני חלקים בתהליך ההכנה, את החלק הראשון מבשלים לרביכה כדי לייבש את הבצק.
בצק לפסטה מקמח מלא (למתקדמים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו בצק מסובך יחסית היות שהוא מורכב משני חלקים בתהליך ההכנה, את החלק הראשון מבשלים לרביכה כדי לייבש את הבצק.
הוראות הכנה
מרכיבים
320 גר' קמח לבן
480 גר' קמח מלא
4. כפות זמן זית
1. כף מלח
800 מ"ל מים.
להמשך התהליך:
320 גר' קמח לבן
480 גר' קמח מלא
אופן ההכנה
את כל החומרים של התהליך הראשון מערבבים,ומכניסים לסיר, מערבבים לאט ובסהירות על אש בינונית- נמוכה בעזרת כף עץ, עד שהבצק מוכן,יבש אך לא שרוף.
מוציאים מהסיר ומעבדים (זהירות-זה חם) כמה שיותר מהר לבצק.
מכניסים למעבד מזון יחד עם החומרים של התהליך השני,עד שנוצר בצק אחיד.
מקררים עשכה לפני תחילת העבודה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון