חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מולים ברוטב סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם למישהו יש מתכון למולים בסגנון סיני עם רוטב סויה תודה
מולים ברוטב סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם למישהו יש מתכון למולים בסגנון סיני עם רוטב סויה תודה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג צדפות (מולים) נקיותמ"זקן" וחול
1 כוס יין לבן
רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
אופן ההכנה
מבשלים את הצדפות ביין הלבן כשלוש ארבע דקות עד שהן נפתחות. פותחים את הצדפות ומשאירים את הצדפה בתוך מחצית הקונכיה.
מערבבים סויה עם השום הכתוש והצ'ילי. מזליפי כף של התערובת על כל מחצית צדפה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות לשתיים עד שלוש דקות.
מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון