הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג פטריות שמפיניון טריות (רצוי קטנות ואם גדולות אז לחתוך לחצאים או לרבעים)
חצי כוס שמן זית
רבע כוס חומץ
רבע כוס רוטב סויה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום כתושות
2 פלפל צ'ילי קצוצים דק מאד
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט הפטריות לתערובת אחידה ככל הניתן.בתוך התערובת הזו שורים את הפטריות למשך הלילה. בבוקר משפדים אותם יפה על שיפוד ולוקחים איתכם לפיקניק.
מעלים אותם על האש לפני הבשר או יחד איתו. חגיגה של ריח והפתעה נעימה לסועדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון