חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניות ממולאות בריזוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי גרסא בנוסח איטלקי לממולאים שאני מכינה בנוסח בלקני,כדי שיהיה בטעם בלקני: במקום פרמזן מוסיפים נענע קצוצה וגזר מגורר. אפשר לגרר מעט פטה מעל המילוי לפני כיסוי העגבניות.
עגבניות ממולאות בריזוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי גרסא בנוסח איטלקי לממולאים שאני מכינה בנוסח בלקני,כדי שיהיה בטעם בלקני: במקום פרמזן מוסיפים נענע קצוצה וגזר מגורר. אפשר לגרר מעט פטה מעל המילוי לפני כיסוי העגבניות.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות גדולות מאוד או 12 עגבניות קטנטת
מלח ומעט סוכר
1. כוס שמן זית
2. בצלים סגולים קצוצים
2. שיני שום קצוצות
1. כוס אורז עגול
2/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס בזיליקום קצוץ
1/4 כוס צנוברים קלויים
1. כף רסק עגבניות
20-50 גר' (לפי הטעם) פרמזן איטלקי (פרמז'אנו רג'יאנו) קשה מגורר דק.
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
מסירים את כיפות העגבניות, מרוקנים את התוכן ושומרים בצד.
מורחים את פנים העגבניות במעט מלח וסוכר ומניחים אותן בצד.
מחממים 3/4 כוס מהשמן במחבת, מטגנים את הבצלים והשום עד שהבצל שקוף אך השום אינו נשרף.
מוסיפים את האורז ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים את שאר החומרים פרט לפרמזן (כולל תוכן העגבניות) ומבשלים עוד כ-5 דקות,מסירים מן האש.
משמנים תבנית אפיה במעט השמן שנותר, מוסיפים למסה את הפרמזן,ממלאים את העגבניות ומכסים בכיפות ומניחים בתבנית,מטפטפים עליהן את שמן הזית הנותר.
מכניסים לתנור ואופים שעה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון