הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 בצלים גדולים קלופים ופרוסים דק
5 כפות קמח
1.5 כוסות בלילת בירה
לבלילת בירה:
1/3 כוס חלב
1 ביצה טרופה
3/4 כוס קמח
1/3 כוס בירה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי בלילת הבירה יחד.
2. מפרידים את פרוסות הבצל לטבעות בקערה
3. מקמחים בקמח ומוסיפים את הבלילה.
4.יוצקים לרשת טיגון ומטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב.
מגיש:
מקור: אוונגרד
שתף את המתכון