חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה דרוזית /או פיטה עירקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקש מתכון לפיטה דרוזית או פיטה עירקית בלשון העם "לאפה"
פיתה דרוזית /או פיטה עירקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקש מתכון לפיטה דרוזית או פיטה עירקית בלשון העם "לאפה"
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח שטיבל 1
50 גרם שמרים טריים
2 כפיות מלח גדושות
1 כף סוכר
1/2 2 כוסות מים
אופן ההכנה
ללוש את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד. (רצוי לעבוד עם בצק רטוב עד כמה שניתן) להניח להתפחה במשך שעה. לחלק את הבצק לכדורים בני כ- 100 גרם כ"א. להניח להתפחה נוספת במשך 20 דקות. לרדד כל כדור על משטח מקומח, לעובי של כ- חצי סנטימטר. לאפות בתנור / טבון שחומם מראש. לגיוון, ניתן להבריש את הבצק לפני הכנסתו לתנור בשמן זית, ולפזר על הבצק עשבי תיבול כגון רוזמרין,טימין, זעתר וכו' ומלח גס. כמו-כן, ניתן להוסיף סוגי גבינה שונים, זיתים, פלפלים קלויים וכו'.
מגיש:
מקור: אתר STYBEL
שתף את המתכון