הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל פרוס לעיגולים
1 עגבנייה פרוסה לעיגולים
3 כפות מיונז
2 חלבונים
1 שן שום כתושה
חופן עירית קצוצה
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. טובלים את פרוסות החציל בחלבון ביצה ומטגנים להזהבה משני הצדדים. מניחים על נייר סופג. מערבבים בקערית את המיונז, השום הכתוש, העירית ומעט מלח ופלפל.
בצלחת הגשה מניחים פרוסת חציל, עליה מעט מהמיונז המתובל, פרוסת עגבנייה, חציל, מיונז מתובל, עגבנייה, חציל, מיונז מתובל ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון