חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל מטוגן עם גבינת שמנת ורוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל מטוגן עם גבינת שמנת ורוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל פרוס לעיגולים
1 עגבנייה פרוסה לעיגולים
גבינת שמנת שום שמיר
גבינת רוקפור
2 חלבונים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. טובלים את החצילים בחלבונים ומטגנים עד להזהבה יפה מכל צד. מספיגים שמן עודף על נייר סופג. מניחים בצלחת הגשה חסינת חום פרוסת חציל, עליו מניחים מעט גבינת שמנת שום שמיר, מעל פרוסת עגבנייה, חציל, גבינת שמנת שום שמיר, עגבנייה, פרוסת חציל. מעל הכל מפוררים מעט גבינת רוקפור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה קלה של הגבינה מלמעלה.
מגישים מייד חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון