חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסו בוקו בקר ברוטב קורקבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסו בוקו בקר ברוטב קורקבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחים גדולים ויפים של אוסו בוקו עם עצם ומח עצם
½ ק"ג קורקבנים עוף מנוקים
¾ כוס יין לבן חצי יבש
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1 כף רסק עגבניות
1 כוס מים
שמן לטיגון
עירית קצוצה
אופן ההכנה
בסיר בינוני מבשלים על אש נמוכה את הקורקבנים כשעתיים. מסננים, מצננים וקוצצים גס. בסיר רחב מחממים מעט שמן. סוגרים את נתחי הבקר משני הכיוונים, מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים לסיר הרחב את הבצל, הצ'ילי, השום והקורקבנים. מטגנים קלות ומחזירים את הבקר פנימה, יחד עם הנוזלים שהגיר בזמן ששהה בחוץ. מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ. מוסיפים את המים ורסק העגבניות, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מפזרים את העירית הקצוצה מעל ומכסים את הסיר לבישול של כשעה וחצי.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון