הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס קלופים (למעט זנב) ומנוקים (כולל פתיחת הגב והוצאת צינור העיכול)
200 גרם פטריות שמפיניון חצויות ופרוסות גס
1 שן שום קצוצה
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
חופן עירית קצוצה
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ
שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת ווק. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי. מערבבים היטב ביחד ומוסיפים את החסילונים (שרימפס). מקפיצים עד שהחסילונים משנים צבע. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ביחד כשתי דקות. מוסיפים עירית, מלח ופלפל ומקפיצים כחצי דקה. מסירים מהאש.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון