חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס מוקפץ עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס מוקפץ עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס קלופים (למעט זנב) ומנוקים (כולל פתיחת הגב והוצאת צינור העיכול)
200 גרם פטריות שמפיניון חצויות ופרוסות גס
1 שן שום קצוצה
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
חופן עירית קצוצה
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ
שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת ווק. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי. מערבבים היטב ביחד ומוסיפים את החסילונים (שרימפס). מקפיצים עד שהחסילונים משנים צבע. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ביחד כשתי דקות. מוסיפים עירית, מלח ופלפל ומקפיצים כחצי דקה. מסירים מהאש.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון