חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל ירוק אביבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל ירוק אביבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג ראשי בצל ירוק
5. שיני שום פרוסות
שמן זית לטיגון
6-8 מרק ירקות
2. עגבניות בשלות מקולפות, מגוררות ומסוננות.
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
3. כוסות בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק)
1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה
מנקים את ראשי הבצל מהשורשים,שוטפים ומייבשים.
מטגנים קלות את את הבצלים עד להשחמה בשמן זית,מוסיפים את פרוסות השום,מסננים ומעבירים לסיר.מוסיפים את היין הלבן, נותנים לו לרתוח דקה, מוסיפים את המרק,העגבניות המרוסקות ומתבלים.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ומבשלים כ-25 דקות עד שהבצלים רכים.
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוף ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון