חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח אדמה אפוי כמו צ'יפס - עם פטנט!!!
Votes: 1
דירוג: 2
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטנט לא נורמלי שקיבלתי מחברה חובה לנסות זה פשוט לא יאומן!
תפוח אדמה אפוי כמו צ'יפס - עם פטנט!!!
Votes: 1
דירוג: 2
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטנט לא נורמלי שקיבלתי מחברה חובה לנסות זה פשוט לא יאומן!
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה
שמן זית
מלח פלפל ותבלינים אחרים לפי הטעם ( פפריקה, אבקת שום, רוזמרין וכו')
אופן ההכנה
שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים, לחתיכות די עבות (תפוח אדמה בינוני יחתך לשמיניות או רבעי פלחים) מערבבים בקערה עם מעט שמן ( בשלב זה אפשר גם שמן בישול רגיל כמו קנולה) מלח פלפל והתבלינים. מכניסים לשקית סופר ומכניסים לפריזר (כן, שמעתם נכון) ל 20 דקות בדיוק! לא פחות ורצוי לא יותר.
כשמוציאים את תפוחי האדמה יש לסנן את המים העודפים להוסיף עוד מעט שמן ( תלוי בכמות תפוחי האדמה) ומסדרים על תבנית אחד אחד. הפלחים חייבים לשבת כל אחד בנפרד על התבנית רצוי גם שהם יפנו לכוון אחד. זה מומלץ להמשך המתכון.
מכניסים לתנור בחום גבוה כ 200 מעלות לכ-10 דקות ולאחר מכן מוציאים את המגש והופכים כל פלח לצד השני. זה נראית הרבה עבודה אבל רק השקעה בכל פלח ופלח תביא את התוצאה האמיתית! מכניסים לתנור לעוד 10 דקות. בשלב זה הפלחים מקבלים צבע שחום יפיפה וצריך להזהר לא לחרוך את הלשון כי זה חם נורא ואי אפשר להתאפק!!!!
שווה מאוד! נסו ותהנו
מגיש: קרנוש
מקור:
שתף את המתכון