הוראות הכנה
מרכיבים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
3 מלפפונים קטנים קשים חתוכים לטבעות בעובי 3 מ"מ
2 קולורבי
3 גזרים חתוכים לטבעות בעובי 2 מ"מ
5 צנוניות חתוכות לטבעות בעובי 2 מ"מ
1/2 כרובית בינונית מפורקת לפרחים קטנים
חומרים למשרה:
2 כוסות מים
2 כוסות חומץ הדרים
1/2 1 כוס סוכר
2 כפיות מלח
1-2 פלפל חריף יבש
אופן ההכנה
ממלאים בצפיפות צנצנת עם כל הירקות החתוכים (אפשר לסדר יפה בשכבות צבע שונות).
מערבבים את כל חמרי הרוטב עד שהסוכר נמס ושופכים לצנצנת.
יש לוודא שכל הירקות מכוסים.
נשמר במקרר לאורך זמן.
מגיש:
מקור: מיכל א.
שתף את המתכון