הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת טונה של ק"ג .
חצי חבילת פטרוזיליה .
חצי ח"ב כוסברה .
ח"ב בצל ירוק .
ראש שום קטן .
1פלפל חריף .
4 ביצים .
1 עגבניה גדולה מגוררת .
כף גדושה רסק עגבניות .
כף פפריקה מתוקה .
כפית שטוחה כמון.
פלפל שחור לפי הטעם .
פרוסת לחם לחה וסחוטה .
אופן ההכנה
את הטונה לסנן מהשמן .
ואת כל עישבי התיבול יחד עם השום . פחות 3-שיני שום לרוטב .
לשים במגימיקס לקצץ קיצוץ דק.
בתוך קערה גדולה לפורר בידיים את דג הטונה .
להוסיף לזה את הלחם הכמון ופלפל שחור הביצים לערבב היטב לתת לזה לנוח כ-10 דקות
ובידיים רטובות ליצור קציצות לטבול בפרורי הלחם ולטגן במחבט חמה /בסיר טיגון אחרי הטיגון .
לסדר אותם בסיר העגבניה מגוררת ורסק העגבניות
והפפריקה לערבב היטב עם כוס מים ומלח לפי הטעם לפזר מעל הקציצות
עם השום שנותר ולכסות במים רותחים
לבשל עוד 15 דקות ולהשאיר מעט רוטב ( מי לא רוצה לבשל אותם ניתן לאוכלן רק מטוגנות .עם לימון סחוט מעל )
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון