חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גבטה ממולאת ופיקנטית חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאבן טעים ועסיסי טוב שיהיה במקפיא .
גבטה ממולאת ופיקנטית חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאבן טעים ועסיסי טוב שיהיה במקפיא .
הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות טריות גדולות קלופות .
10 זיתים שחורים .
כוס אחת של עלי בזיליקום בלבד.(ללא גבעול).
רבע כוס שמן זית .
6 שיני שום קצוצות גס .
כף פפריקה מתוקה .
ומעט פפריקה חריפה לטעמכם .
פלפל שחור לפי הטעם.
4 יחידות גבטה קטנים . או 3 יחידות גבטה בנוניים למילוי .
100 ג"ר מוצרלה .
100ג"ר פטה
אופן ההכנה
במחבט לשים את שמן והעגבניות הקצוצות גס וסחוטות ללא הנוזלים ולבשל כ5-7 דקות ללא מכסה .
ואז להוסיף את הבזיליקום הקצוץ השום ובסוף את התבלינים להמשיך לבשל עד יבוש מנוזלים מספר דקות נוספות .
הרוטב שהתקבל למרוח בתוך הגבטות לסדר מעל את הגבינות בכל גבטה משני הסוגים לפזר מעל את הזיתים המגולענים .
ולעטוף היטב בניר אלומניום ולאפות בחום גבוה 10 דקות עד להתכת הגבינות
לפרוס באלסון את הגבטה כשהיא עדיין עטופה בנייר אלומיניום להגיש .
בתאבון ובהצלחה titi
מגיש: titi
מקור: אישי
שתף את המתכון