הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לקציצות:
1 ק"ג בשר טחון דק
2 ביצים
1/2 חבילת שמיר קצוץ
1 בצל מגורר בפומפיה
מלח, פלפל לפי הטעם
חומרים לרוטב:
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 כף אבקת מרק עוף
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את הבשר הטחון, הביצים, השמיר, הבצל ומתבלים במלח ופלפל.
יומרים קציצות ומטגנים מעט מכל צד. להזהר לא לזרוף! הבשר במרכז הקציצה חייב
להשאר אדום ולא מבושל.
2. בסיר שטוח מרתיחים את כל חמרי הרוטב, טועמים ומשפרים תיבול.
מכניסים את הקציצות ומבשלים על אש קטנה כ-1/2 שעה.
מגיש:
מקור: ויקי ג.
שתף את המתכון