הוראות הכנה
מרכיבים
1 כתף עגל
2 בצלים מגוררים בפומפיה
2 כפות חרדל
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית בהרת
2 פלפלים ירוקים מגוררים בפומפיה
2 שיני שום כתושות
2 גזרים חתוכים לטבעות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לטבעות
2 קישואים חתוכים לטבעות
מעט אפונה
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את התבלינים, הבצלים והפלפלים בקערה קטנה, חורצים בסכין את בשר
הכתף ומורחים היטב בתערובת.
2. פורסים יריעת נייר אלומינים גדולה על תבנית אפיה גדולה (של התנור).
מניחים בתוך היריעה את הבשר ומסדרים לידי את הירקות. עוטפים ואוטמים את הבשר
בנייר האלומינים ושמים מעט מים בתבנית.
3. מכניסים לתנור חם בחום גבוה ל-1 שעה ואח"כ עוד 3 שעות בחום מנוך. (לבדוק אם יש
מים בתבנית).
מגישים חם ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: ויקי ג.
שתף את המתכון