הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר טחון טרי .
כף גדושה שום כתוש
+בצל בינוני מגורר ומטוגן קלות .
6כפות פרורי לחם
(2 כפות שמן אם הבשר הוא ללא שומן )
פפריקה חריפה /ומתוקה פלפל שחור לפי הטעם .
2כפות אבקת מרק .
2 כפות רסק עגבניות .
1עגבניה מגוררת.(כפית סוכר לרסק עגבניות)
3ביצים .
5 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשים את הבשר עם הבצל המטוגן שום ופירורי לחם לערבב היטב
להוסיף -ביצים פלפל שחור . ואבקת מרק
ומעט מלח ושוב לערבב היטב לעיסה הומוגנית
לעטוף את הקערה בנילון נצמד ולהשאיר לנוח כחצי שעה במקרר
אחרי שהבשר נח ליצור עם ידיים רטובות קציצות לטבול בפירורי לחם בלבד.
ולטגן במחבט עם מעט שמן עד לגוון חום .
בתחתית סיר שטוח להניח פרוסות תפוח אדמה ולפזר עליהם את השום
ולסדר את הקציצות לכסות במים רותחים .
לתת לזה להתבשל על אש בינונית כ-15 דקות. ובקערית קטנה לשים עגבניה מגוררת.רסק עגבניות .סוכר.
פפריקה המתוקה/והחריפה. אבקת מרק .מלח . ולדלל עם מים מהברז ולהוסיף לסיר.
להמשיך לבשל על אש קטנה עד שיסמיך. ולהשאיר רוטב להגשה .
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון