הוראות הכנה
מרכיבים
לשטוף היטב את עישבי התיבול
בקערה גדולה 50 ג"ר גבינה כחולה
50 ג"ר בולגרית
50 ג"ר פטה .
ומעט קשקבל מגורר לקישוט (אפשרי גם פרמזן) .
חצי ח"ב עירית .
עלי רוקט או עלי ביבי .
בערך 6 עלי בזיליקום .
4 עלי חסה .
רבע כוס צנוברים קלויים.3
שיני שום.
בצל סגול בינוני .
סלסלה קטנה עגבניות שרי .
אורגנו כף גדושה .
3 כפות שמן זית . 3 כפות מיץ מלימון טרי .
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשים את עישבי התיבול השטופים
הרוקט עירית קצוצה ועלי הבזיליקום קרועים ביד ושני עלי חסה קרועים ביד .
בצל הסגול קצוץ לחצאי טבעות .
שום פרוס לפרוסות דקות .
את הגבינות לחתוך לריבועים עגבניות שרי אפשר לחצות או להשאיר שלמות
לתבל בשמן לימון ואורגנו סמוך לארוחה
להגיש על מצע של עלי החסה שנותרו
לפזר מעל צנוברים וגרידת קשקבל /פרמזן . בתאבון ובהצלחה titi
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון