הוראות הכנה
מרכיבים
2. בצלים בינוניים,פרוסים לשמיניות
4. תפו"א קלופים,מבושלים וחתוכים לרבעים (או שמיניות אם הם גדולים יותר)
3. כפות שמן זית
4. בייצים טרופות
1. כף פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ לפי הטעם
מלח,פלפל לבן.
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את תפו"א, המלח והפלפל ומטגנים עוד כ-10 דקות עד שהתפו"א מטוגנים היטב אך לא שרופים.
מגבירים את הלהבה,מוסיפים את הביצים הטרופות כשהתערובת מתחילה להתקרש, מנמיכים את האש ומוסיפים את עשבי התבלין.
הופכים למס' דקות.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון