הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות 5% (500 גרם)
1 שקית סוכר וניל
5 חלבונים
5 חלמונים
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קונפלור
3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה
בקערה נוספת לערבב את יתר החומרים.
לקפל לחלבונים את התערובת.
להניח את העוגה בתוך מגש עם מים
ולאפות בחום נמוך שעה עד שעה וחצי.
לקרר בתוך התנור בלי לפתוח.
אפשר להוסיף
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל ( מה שנשאר)
וכוס חלב
להקציף ולשים מעל.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון