הוראות הכנה
מרכיבים
4- עלי בצק מלווח .
50 -ג"ר מוצרלה בפרוסות .
50 ג"ר גבינה בולגרית .
3-יחידות עלי בזיליקום .
חצי כפית אורגנו
25 ג"ר מרגרינה .
1-עגבניה .
כף שמן זית
לתבל לפי הטעם .
פטריות שמפיניון .2-3 -יחידות אם זה טרי (אפשר גם משומר)
זיתים שחורים 3-4 יחידות ללא חרצנים
הכנה בטוסטר לחיץ
אופן ההכנה
למרוח על עלי המלווח מעט מרגרינה .
על בצק אחד לסדר מוצרלה וגבינה בולגרית כמה טבעות זיתים .
לתבל עם פלפל שחור אורגנו לפזר מעט פטריות פרוסות מעל ולכסות במלווח נוסף . להכניס לטוסטר למרוח מעל מעט מרגרינה (((אם זה טוסטר משולשים אז זה יוצא כמו משולשי בורקס ואם זה טוסטר פסים אפשר לחתוך חטיפי בורקס לאורך)))
המלווח השני שוב למרוח מרגרינה לפזר פרוסות של עגבניה .פרוסות בצל יתרת הגבינות הזיתים לקרוע מעל עלי בזיליקום לפזר את הזיתים שמן זית לכסות מעל את המלווח השני ולמרוח יתרת המרגרינה .
ולהכניס לטוסטר להגיש חם עם סלט ירקות בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון