חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה גבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה גבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יריעות פילו חתוכות לעיגולים מעט גדולים מקוטר התבנית
מעט חמאה לשימון
2 כפות קצח
30 ג' חמאה
30 ג' קמח
250 מ"ל חלב (1 כוס)
100 ג' גבינת עיזים כמו פרומעז
70 ג' גבינת עיזים קשה מגוררת (כמו טום, בלפאזה)
3 חלמונים
5 חלבונים
קורט מלח
אופן ההכנה
פורסים יריעת פילו, משמנים במעט חמאה וזורים חצי כף קצח. חוזרים על כך עם כל ארבעת היריעות ומניחים בתוך תבנית פאי משומנת.
מכינים רביכה: ממיסים החמאה בסיר על אש קטנה, מוסיפים הקמח, בוחשים עד קבלת כדור בצק.
פותחים את הרביכה עם כוס החלב – בוחשים את הבצק תוך בישול, מקפידים שלא ייווצרו גושים. ניתן להוסיף עוד מעט מים אם הבצק כבד או קשה מדי. מורידים מהאש. המרקם הרצוי – כמו דבש.
מוסיפים לרביכה את גבינות העיזים והחלמונים.
מקציפים החלבונים עם קורט מלח עד קצף יציב.
מחברים בעדינות החלבונים עם הרביכה, שופכים לקלתית הפילו.
אופים ב 180 צלזיוס כחצי שעה-40 דקות, או עד שהמרקם יציב.
מגישים מיד.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון