הוראות הכנה
מרכיבים
תותים יפים, עדיף עם גבעול ירוק
שוקולד מריר מקסימום אחוזי מוצקי קקאו
או
שוקולד לבן משובח
או
שוקולד חלב משובח
או
ג'נדוייה
כאופצייה ניתן להמיס את השוקולד עם טיפה ליקר או אלכוהול אחר, דהיינו:
לתפוזים: גראנד מרנייה
לתותים: מרסלה/פורט/שרי/קוניאק
בטוח יתקבל טוב-ליקר שוקולד משובח.
אופן ההכנה
ממסיסים את השוקולד בבן-מארי (אם רוצים מוסיפים טיפה אלכוהול),
טובלים את התותים עד חציים.
מעבירים את התותים למקום המיועד לבייצים במקרר ומקררים כשהם הפוכים (דהיינו-לא הצד עם השוקולד).
רעיון להגשה:
צלחת גדולה ובה מעגלי תותים מצופים בשוקולדים שונים.
אם רוצים את התותים קראנצ'ים - ניתן לגלגל לאחר הציפוי בשקדים קצוצים או בברס.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון