הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' גבינה לבנה רכה
250 גר' גבינה צפתית
כ- 2/3 פירורי לחם
1. ביצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
יום לפני ההכנה, שמים בצלחת גדולה ושטוחה את הגבינות, מוסיפים כחצי כוס מפירורי הלחם ואת הביצה ומועכים במזלג, לקבלת תערובת סמיכה כמו פלסטלינה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה (לפחות 6 שעות).
מוציאים את תערובת הקציצות מן המקרר, צרים כדורים בגודל שבין כדור פינג-פונג לכדור טניס ומשטחים לקציצות. מגלגלים את הקציצות בפירורי הלחם.
מחממים במחבת שמן בעומק 2. ס"מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שיזהיבו.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון