חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות/קציצות שטובות עם קולי פלפלים (ר"ע המתכון) או עם רוטב פלפלים ועגבניות: לוקחים קולי פלפלים, מוסיפים מעט רוטב עגביות כמו של פסטה ומעט שמנת וטוחנים בבלנדר.
קציצות גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות/קציצות שטובות עם קולי פלפלים (ר"ע המתכון) או עם רוטב פלפלים ועגבניות: לוקחים קולי פלפלים, מוסיפים מעט רוטב עגביות כמו של פסטה ומעט שמנת וטוחנים בבלנדר.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' גבינה לבנה רכה
250 גר' גבינה צפתית
כ- 2/3 פירורי לחם
1. ביצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
יום לפני ההכנה, שמים בצלחת גדולה ושטוחה את הגבינות, מוסיפים כחצי כוס מפירורי הלחם ואת הביצה ומועכים במזלג, לקבלת תערובת סמיכה כמו פלסטלינה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה (לפחות 6 שעות).
מוציאים את תערובת הקציצות מן המקרר, צרים כדורים בגודל שבין כדור פינג-פונג לכדור טניס ומשטחים לקציצות. מגלגלים את הקציצות בפירורי הלחם.
מחממים במחבת שמן בעומק 2. ס"מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שיזהיבו.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון