הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
1 ביצה
½ גביע שמנת חמוצה
¼ בצל קצוץ
מעט שמיר קצוץ
1 כפית שטוחה מלח
2 כפות קמח תופח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מרתיחים את הבטטה בסיר עם מים עד להתרככות. מסננים ומועכים למחית אחידה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם יתר החומרים (למעט השמן) לקבלת בלילה אחידה. מחממים שמן במחבת ומטגנים כף של הבלילה בכל פעם (ניתן לשים מספר כפות במחבת אך ברווחים אחת מהשנייה). מטגנים עד להזהבה יפה מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון