הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה קטנה קמח אוסם או 2וחצי כוסות קמח אוסם
1 מרגרינה
2 בצים
2 סוכר וניל
קליפת לימון מגוררת לפי הטעם
43 כוס סוכר
למילוי
1 מרגרינה מומסת
1כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 בצים
3 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
לבצק
להכין בצק מכל המרכיבים לחלק את הבצק לשתיים חלק אחד לרדד ולשטח בתבנית מרובעת עם כולל הדפנות לאפות עד רבע עשרים דקות או עד שהבצק משחים לשים בצד עד שיתקרר את יתרת הבצק לשטח בתבנית אחרת ולאפות
אופן הכנת המיליו
בקערת המיקסר שמים את המרגרינה המומסת הסוכר סוכר וניל ושתי בצים לטרוף עד שיווצר קרם בהיר וחלק להוסיף שלושה גביעי שמנת חמוצה ולערבב ידני עד שהכל מתערבב יחד לשפוך את הקרם על הבצק האפוי להכין פרורים מההבצק הנותר אפשר במעבד מזון ואפשר לפורר בידיים ולשים על הקרם את העוגה לשים במקרר ללילה אחד לפחות
מגיש:
מקור: ליסה
שתף את המתכון