הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר שפונדרה
רבע ק"ג בשר כבש
4 כפות פרורי לחם
כפית אבקת סודה לשתיה
רבע כוס שמן
פלפל שחור כמון
מעט אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
אבקת בצל כף אחת
בצל 1 מגורר וסחוט מנוזלים
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה
את כל החומרים לשים בקערה גדולה .
ללוש היטב עד לקבלת עיסה הומוגנית לכסות ולהשאיר במקרר לנוח כשעה
ואז לקחת ניר אפיה למרוח עם שמן זית לשים על תבנית .
ולשפוך את כל עיסת הבשר ולהדק היטב.
למרוח שוב עם שמן זית ועם סכין משומנת לסמן קציצות ברוחב 3/ אורך 10
לכסות ללילה שיתגבש כך שבעת הצליה לא יתפרק
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: אישי עממי
שתף את המתכון