הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 כף מלח
2 כפות סוכר
1 אבקת אפיה
1 כף שמרים יבשים
1/2 2 - 3 כוסות מים פושרים
1 חב' מרגרינה בטעם חמאה
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים חוץ מהמרגרינה לבצק רך אך מעט דביק. ללת לטפוח במקום חמים כחצי שעה, לקחת קצת שמן שמן ביד ולמרוח על הבצק וללוש. לתת לטפוח עוד כשעה. לקחת 1 חב' מרגרינה בטעם חמאה נמסה לחלק את הבצק לכדורים בגודל תפוח לטבול כל כדור במרגרינה, לפתוח את הבצק ולקפל לאמצע למרוח שוב במרגרינה ואז לגלגל לצורת שבלול להניח בתבניות ולאפות בתנור בחום בינוני עד שיזהיב. או אפשר לסדר בתוך סיר של כובנה ולאפות עד שיזהיב. בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון