חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים וקל לימות הקיץ החמים .
קציצות טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים וקל לימות הקיץ החמים .
הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת טונה של ק"ג .
חצי חבילת פטרוזיליה .
חצי ח"ב כוסברה .
ח"ב בצל ירוק .
ראש שום קטן .
1פלפל חריף .
4 ביצים .
1 עגבניה גדולה מגוררת .
כף גדושה רסק עגבניות .
כף פפריקה מתוקה .
כפית שטוחה כמון.
פלפל שחור לפי הטעם .
פרוסת לחם לחה וסחוטה .
אופן ההכנה
את הטונה לסנן מהשמן .
ואת כל עישבי התיבול יחד עם השום . פחות 3-שיני שום לרוטב .
לשים במגימיקס לקצץ קיצוץ דק.
בתוך קערה גדולה לפורר בידיים את דג הטונה .
להוסיף לזה את הלחם הכמון ופלפל שחור הביצים לערבב היטב לתת לזה לנוח כ-10 דקות
ובידיים רטובות ליצור קציצות לטבול בפרורי הלחם ולטגן במחבט חמה /בסיר טיגון אחרי הטיגון .
לסדר אותם בסיר העגבניה מגוררת ורסק העגבניות
והפפריקה לערבב היטב עם כוס מים ומלח לפי הטעם לפזר מעל הקציצות
עם השום שנותר ולכסות במים רותחים
לבשל עוד 15 דקות ולהשאיר מעט רוטב ( מי לא רוצה לבשל אותם ניתן לאוכלן רק מטוגנות .עם לימון סחוט מעל )
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש: titi
מקור: אישי
שתף את המתכון