הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חומוס שהושרה במים ללילה
200 גרם שעועית צהובה פרוסה דק
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 תפו"א בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס כוסברה קצוצה
¼ כוס שמיר קצוץ
1 כף אבקת מרק עוף
¼ כוס שומן כבש מומס (שמן בלבד ללא חתיכות שומן וללא בשר)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השומן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את יתר המצרכים וממלאים את הסיר כדי ¾ גובהו. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כך כחצי שעה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון