חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט שעועית לבנה (פייאס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ירקות עשיר בקטניות וגבינה יכול לשמש כארוחת בוקר או ערב קייצית או כמתאבן .
סלט שעועית לבנה (פייאס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ירקות עשיר בקטניות וגבינה יכול לשמש כארוחת בוקר או ערב קייצית או כמתאבן .
הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות גדולות .
1בצל סגול
10 זיתים שחורים מזן קלמטה .
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק .
2מלפפונים ירוקים
פלפל לבן וצ"ילי ומלח לפי הטעם .
רבע כוס שמן זית
3 כפות חומץ
50 ג"ר גבינה בולגרית
ומעט גרידת קשקבל .
1 כוס של שעועית לבנה בשלה
אופן ההכנה
אחרי שמשרים את השעועית מבשלים בסיר לחץ עד לריכוך לא רך מידיי בין 20-ל30 דקות תלוי בסיר שוטפים ומסננים
ואז מתבלים ומוסיפים גם את החומץ והשמן ומשאירים למיזוג הטעמים
ובנתיים מכינים סלט מכל החומרים המצוינים לעי"ל
ואת הגבינה בולגרית חותכים לקוביות
ומוסיפים את הסלט עם השעועית לקערת הגשה עם הגבינה בולגרית הזיתים וגרידת הקשקבל מעל.
נ.ב נאכל בטמפרטורת החדר.
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש: titi
מקור: ברטה זל
שתף את המתכון