הוראות הכנה
מרכיבים
12 יחידות של פלפל בהיר בגודל בינוני .
2 יחידות בצל ירוק קצוץ קטן ועדין (אם הבצל דומיננתי לטעמכם ניתן להחליף לעירית )
רבע כוס צנוברים .
100 ג"ר בולגרית .
100 ג"ר גבינת שמנת.
50 ג"ר קשקבל מגורר.
2-ביצים.
4-5 כפות פרורי לחם.
פלפל לבן לפי הטעם.
וקמח לפי הצורך לטיגון.
אופן ההכנה
את שלושת הגבינות לשים בקערה לבחוש ולהוסיף את הצנוברים הקלויים
בצל ירוק.התבלינים . ופירורי הלחם .
1- חלמון ולערבב לתערובת הומוגנית .
ולמלא את הפלפלים לשים להם חזרה את חלק העליון של הפלפל
לטבול בקמח ואחר כך בביצה+ חלבון לערבב לבלילה
לטבול את הפלפל עד לכיסוי עם הביצה
ולטגן במחבט עד שיהיה זהוב להגיש חם עם סלט ירקות טוב .
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון