הוראות הכנה
מרכיבים
2. ביצים
1/2 כוס חמאה מומסת
1. כוס סוכר
1. כוס יוגורט
2. כוסות קמח
1. כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1. כפית קליפת לימון מגוררת
אופן ההכנה
טורפים יחד את הבייצים, החמאה המומסת והסוכר,מערבבים פנימה את היוגורט.
מוסיפים את המרכיבים היבשים ומערבבים מעט (עד לפני שזה מעורבב ממש טוב) מוסיפים את האוכמניות.
אופים בחום גבוה 190 מעלות (375 פרנהייט) כ-23 דקות לערך.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון