הוראות הכנה
מרכיבים
500 - גרם בשר עגל .
500- גרם בשר בקר מספר -6.
ראש שום גדול /או 2 - קטנים .
2- כפות מרק עוף .
חצי כפית כורכום .
מלח מעט .
פפריקה חריפה /ומתוקה לפי הטעם .
פלפל שחור רבע כפית .
6-8 תפוחי אדמה.
חצי עגבניה מגוררת .
שלושת רבעי כוס שמן לפי הצורך לטיגון הראשוני.
אופן ההכנה
בסיר עם שכבה כפולה לשים בערך חצי כוס שמן לטיגון
1- לחתוך תפוחי אדמה לקוביות של 3-4 ס"מ
כך גם את הבשר 2 -לטגן את תפו"א לגוון זהוב כמו ציפס בסיום הטיגון של התפו"א .
3 -להפחית מכמות השמן לסגור את הבשר היטב .
ובקערית קטנה עם מים מהברז לערבב את כל התבלינים כולל מרק עוף ולהניח .
את כל שיני השום הקלופים להכניס לסיר ומעל לפזר את הבשר לכסות במים רותחים ולתת לזה להתבשל כ- 10 דקות
אחר כך להוסיף מעל את תפוחי האדמה ואת תערובת התבלינים שבקערית ולכסות במים אם יש צורך .
להביא לרתיחה נוספת
אז לבשל על אש קטנה עד לצימצום הרוטב לא לגמרי שיהיה מה להגיש עם התבשיל (אפשר לבשל-בסיר לבישול איטי /על פלטה )
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: ספרדי
שתף את המתכון