הוראות הכנה
מרכיבים
2 -בצלים גדולים קצוצים דק.
1- כוס עדשים ירוקים שרויים ללילה שטופים ומסוננים .
500 -גרם בשר פרגיות עוף .
כף שום כתוש .
1- כף אבקת מרק עוף 2- כוסות אורז עגול .
1-עגבניה מגוררת.
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד הזהבה
לחתוך את הפרגיות לקוביות ולהוסיף לטיגון וסגירה .
להוציא את פרגיות ומעט מהבצל להשאיר בצד
.להכניס לסיר את העדשים לטגן קלות להוסיף את המים רותחים מעל לבשל כעשר דקות .
בינתיים את האורז להשרות 10- דקות בקערה עם כף מלח ומים .
אחרי השריה לסנן את האורז להוסיף מעל העדשים להוסיף- תבלינים .
מרק עוף. שום. ועגבניה ועוד 2- כפות שמן.
לכסות במים. על גבי המים בסיר לפרוס ניר אפיה ולכסות במכסה ולבשל עוד כ-10/15 דקות
לכבות את האש ולחכות עוד כ-5 דקות .
לפתוח את הסיר לכסות במגבת .
ובהגשה לשים מעל כל מנה מהבצל המטוגן והפרגיות .
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון