הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילים בינוניים מוצקים
שצן זית לטיגון
2 גביעי גבינה צפתית של פיראוס
1 צרור נענע (רק העלים קצוצים דק מאוד)
1/2 כוס חומץ בן יין אדום
מלח ןפלפל
אופן ההכנה
פורסים את החצילים לאורך לפרוסות דקות.
לטגן את החצילים בשמן עד להזהבה. לספוג עם נייר סופג.
חותכים את הצפתית לאצבעות דקות.
שמים את הגינה על החציל ומגלגלים את החציל סביב הגבינה.
מסדרים בכלי (צנצנת) את החצילים בשכבות יוצקים את החומץ, מלח, פלפל והנענע.
משרים לפחות לילה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון