חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה לבן ממולא בפטריות מוגש בציר לבן ופטריות שיטאקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינטה לבן ממולא בפטריות מוגש בציר לבן ופטריות שיטאקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לסינטה:
1 נתח סינטה לבן במשקל של כ-1.5 ק"ג
10 פטריות שיטאקה מיובשות
5 פטריות שמפיניון פרוסות גס
1 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל
לציר:
5-6 עצמות צלע לבן
חצי בצל
4 שיני שום
2 עלי מרווה
2 גבעולי טימין
פלפל צ'ילי חצוי לאורך
נוזלי השרייה של פטריות השיטאקה
2 פטריות שמפיניון
מלח
מים
אופן ההכנה
שורים את פטריות השיטאקה במים רותחים חצי שעה לפחות.
הכנת הציר:
צולים בגריל את עצמות הלבן עד להשחמה. מכניסים אותם לסיר ומכסים במים. מוסיפים את יתר החומרים למעט נושזלי השריה ומביאים לרתיחה. מצמצמים לכדי חצי כמות הנוזלים ומוסיפים את נוזלי שריית הפטריות. שוב מצמצמים לכדי מחצית הכמות, מסננים ומניחים בצד.
לסינטה:
פורסים גס את פטריות השיטאקה. בעזרת סכין חדה יוצרים כיס עמוק ורחב בנתח. מכניסים לכיס את הפטריות (שיטאקה ושמפיניון) בכוח. סוגרים את הפתח עם שני קיסמים. מחממים מחבת. כאשר המחבת לוהט מניחים את הסינטה כאשר צד השומן כלפי מטה. לאחר שנצרב היטב וקיבל השחמה קלה הופכים את הנתח. יוצקים כוס יין לבן יבש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה.
להגשה: פורסים את נתח הסינטה בזהירות ולכל סועד מגישים עד שתי פרוסות ויוצקים לו מעט מהרוטב החמים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון