חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום כבד עוף אפשר להשתמש בכל כבד אחר.וגם מתאים לכליות עגל
כבד עוף ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום כבד עוף אפשר להשתמש בכל כבד אחר.וגם מתאים לכליות עגל
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם כבד עוף 1כף קמח 1כפית אבקת מרק 1כפית גדושה פפריקה לא חריפה 1בצל בינוני
כף מרגרינה 1כף חרדל מיכל שמנת לבישול(אפשר פרווה) מעט מיץ לימון קרונית
אופן ההכנה
חותכים את הכבד לנתחים בגודל3ס"ממערבבים יחד קמח אבקת מרק והפפריקה וטובלים בהם את נתחי הכבד משני צדדיו קולפים את הבצל וקוצצים דק. מחממים מרגרינה במחבת ומטגנים
את הבצל להזהבה קלה ומוסיפים את הכבד לאחר מיכן את החרדל השמנת והקרונית ומרתיחים פעם אחת בלבד מתבלים לפי הטעם
מגיש: השףאריה
מקור:
שתף את המתכון