הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם כבד עוף 1כף קמח 1כפית אבקת מרק 1כפית גדושה פפריקה לא חריפה 1בצל בינוני
כף מרגרינה 1כף חרדל מיכל שמנת לבישול(אפשר פרווה) מעט מיץ לימון קרונית
אופן ההכנה
חותכים את הכבד לנתחים בגודל3ס"ממערבבים יחד קמח אבקת מרק והפפריקה וטובלים בהם את נתחי הכבד משני צדדיו קולפים את הבצל וקוצצים דק. מחממים מרגרינה במחבת ומטגנים
את הבצל להזהבה קלה ומוסיפים את הכבד לאחר מיכן את החרדל השמנת והקרונית ומרתיחים פעם אחת בלבד מתבלים לפי הטעם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון