חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים בטעם כבד - סוף הדרך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד בטעם חצילים מדהים וקל הכנה
חצילים בטעם כבד - סוף הדרך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד בטעם חצילים מדהים וקל הכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול, 5 בצלים גדולים, ביצים קשות.כף שום כתוש (אפשרי מצנצנת ) פלפל לבן, מעט מלח, םטרוזיליה יבשה - או טריה , כפית טחימה גולמית, מעט מלח
אופן ההכנה
לחתוך את החצילים לפרוסות להניח במגש להמליך לעשר דקות בהמשך לטגן בשמן ולספוג את השמן במגבת נייר - א ו - להניח בתבנית למרוח בשמן זית ולהכניס לתנור אובן רצוי 170 מעלות 20-25 דקות עד להשחמה, לבשל 2 ביצים קשות, לטגן 5 בצלים גדולים בלהבה נמוכה עד לזיגוג ולקראת סיום מעט להשחים בלהבה בינונית הבצל מרכיב חשוב במרקם הסלט. להכניס את כל המצרכים למעבד מזון להשתשמש בסכין המעבד תוך כדי להוסיף מעט שמן זית תבלינים לפי טעמכם עד לקבלת מרקם אחיד של הסלט, בתאבון
מגיש: asiii
מקור: אישי
שתף את המתכון