חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק העדשים של קפה בזל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק העדשים של קפה בזל
מרק העדשים של קפה בזל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק העדשים של קפה בזל
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 ליטר מים
300 ג עדשים ירוקות מנופות ושטופות
1 כפית.אבקת כמון.
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
1 עלה דפנה
מלח פלפל
1 עגבניה חלוטה ומקולפת חתוכה לקוביות קטנות
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר על להבה בינונית
מטגנים את השום והבצל עד הזהבה
יוצקים את המים
מוסיפים את העדשים, עלה הדפנה מתבלים מוסיפים כמון וא. מרק עוף ומבשלים
כ 3/4 שעה עד ריכוך
מתבלים במלח פלפל
לפני ההגשה מוסיפים את קוביות העגבניה ואפשר להוסיף מלמעלה מעט פטרוזיליה קצוצה וללוות בקרוטונים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קפה בזל
שתף את המתכון