חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד חומוס וגידי בקר טריפולטאי בתפוא"ד פשוט מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומוס עם גידים תבשיל קדרה מה זה טעים מומלץ מאוד ליום שבת חורפי
נזיד חומוס וגידי בקר טריפולטאי בתפוא"ד פשוט מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומוס עם גידים תבשיל קדרה מה זה טעים מומלץ מאוד ליום שבת חורפי
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג חומוס מושרה ללילה
1 שקית גידים מופשרת
ראש שום מפורק וקלוף לשינים + ראש שום שלם
1-2 פלפל אדום יבש לא חריף [ללא הגרעינים]
1 כף כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה.
3 תפוא"ד חתוכים לפרוסות עבות לתחתית הסיר
1 צרור קוסברה קצוצה
קמצוץ אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. בסיר שמים את השמן ומטגנים את פיסות הגידים עד סגירתם מכל הכיוו נים
ומניחים בצד
2. מפזרים בסיר את תפוא"ד מסודר בתחתית ומעל את החומוס.
3. מפזרים מעל את התבלינים והפלפל היבש. מחצית מצרור הקוסברה
נפזר והשאר בעת ההגשה
4.להניח את הגידים [חתוכים לקטעים של 3-4 ס"מ]
5.להניח את השום.
לערבב קצת שגם הגידים יתובלו.
להוסיף מים עד לחצי מגובה הסיר.
להכניס לתנור מחומם [180 מעלות] למשך שעה וחצי.או להרתיח על האש
להנמיך את התנור ל- 100 מעלות ולבשל כמו חמין. או להעביר לאש קטנה מאוד לכסות ולבשל כל הלילה (מידי פעם לבדוק שנותרו נוזלים)
במקום כל הלילה ,אפשר לבשל בסיר לחץ שעה וחצי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון