הוראות הכנה
מרכיבים
2 שיני שום
1/2 2 כפות חרדל דיז'ון
1/2 3 כפות דבש
25 מל' חומץ בן יין
חופן קטן של בזיליקום קצוץ
חופן קטן של עלי טימין (מופרדים מן הענפים)
100 מל' מיץ תפוזים טרי
קורט מלח
700 מל' שמן זית משובח
אופן ההכנה
במג'ימיקס:
להכניס את כל המרכיבים מלבד השמן זית.
להפעיל את מעבד המזון ולהוסיף את השמן בהדרגה ובזרם דק עד תום.
אם יש צורך - יש להוסיף מלח לשיפור הטעמים.
ידנית:
להכניס את כל המרכיבים לתוך צינצנת גדולה, לסגור היטב את המיכסה ולנער היטב עד להגעה לרוטב סמיך ואחיד.
ניתן לשמור את הרוטב המוכן במקרר כשבוע.
מגיש:
מקור: חדשות אונו - העיתון של בקעת אונו
שתף את המתכון