חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב משודרג לסלטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה אני מעתיקה מעיתון חדשות אונו - המתפרסם בבקעת אונו. היות וחברינו באתר הם מכל קצוות הארץ, מן הראוי שיהנו גם. הרוטב הינו אולטימטיבי שיתאים לכל סוגי הסלטים, גם כאלו המשלבים בתוכם פירות וגבינות אני הכנתי והתענגתי.
רוטב משודרג לסלטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה אני מעתיקה מעיתון חדשות אונו - המתפרסם בבקעת אונו. היות וחברינו באתר הם מכל קצוות הארץ, מן הראוי שיהנו גם. הרוטב הינו אולטימטיבי שיתאים לכל סוגי הסלטים, גם כאלו המשלבים בתוכם פירות וגבינות אני הכנתי והתענגתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 שיני שום
1/2 2 כפות חרדל דיז'ון
1/2 3 כפות דבש
25 מל' חומץ בן יין
חופן קטן של בזיליקום קצוץ
חופן קטן של עלי טימין (מופרדים מן הענפים)
100 מל' מיץ תפוזים טרי
קורט מלח
700 מל' שמן זית משובח
אופן ההכנה
במג'ימיקס:
להכניס את כל המרכיבים מלבד השמן זית.
להפעיל את מעבד המזון ולהוסיף את השמן בהדרגה ובזרם דק עד תום.
אם יש צורך - יש להוסיף מלח לשיפור הטעמים.
ידנית:
להכניס את כל המרכיבים לתוך צינצנת גדולה, לסגור היטב את המיכסה ולנער היטב עד להגעה לרוטב סמיך ואחיד.
ניתן לשמור את הרוטב המוכן במקרר כשבוע.
מגיש: ליאת
מקור: חדשות אונו - העיתון של בקעת אונו
שתף את המתכון