הוראות הכנה
מרכיבים
תחתית:
2 כוסות פרורי ביסקויטים
130 גרם חמאה מומסת
כפית תמצית וניל
500 גרם גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כף מיץ לימון
4 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון את הביסקויטים, מוסיפים את החמאה והוניל.
מהדקים את התערובת לתבית פאי מס' 26.
מקציפים את גבינת השמנת, הוניל, הלימון והביצים
יוצקים את התערובת על התחתית ואופים 40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני - נמוך.
מערבבים את השמנת החמוצה, אבקת הסוכר.
מורחים על פני העוגה ואופים במשך 5 דקות.
מצננים את העוגה לכמה שעות ומגישים.
אפשר להוסיף מעל פירות יער או כל סוג אחר של פרי.
מגיש:
מקור: שף ליאור גולן ממסעדת דון ויטו
שתף את המתכון