חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלאו בג'יג' (עוף באורז)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בד"כ מגישים את העוף עם האורז. בתמונה מוגש בנפרד. האורז השרוף מלמטה הוא מעדן והוא מקור לריב משפחתי (מי מקבל ממנו) - הזהרו לכם!
פלאו בג'יג' (עוף באורז)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בד"כ מגישים את העוף עם האורז. בתמונה מוגש בנפרד. האורז השרוף מלמטה הוא מעדן והוא מקור לריב משפחתי (מי מקבל ממנו) - הזהרו לכם!
הוראות הכנה
מרכיבים
5 כוסות אורז מושרה במים לפחות חצי שעה
4 כרעיים חצויות
2 כפות שמן
5 כפות רסק עגבניות
¾ בצל גדול קצוץ דק
5 כפיות מלח
½6 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר גדול ורחב מחממים את השמן. מטגנים את הכרעיים עד להשחמה יפה של העור. במקביל מערבבים את רסק העגבניות עם כוס מים. מוסיפים את הבצל לעוף לטיגון קצרצר ומיד מוסיפים את הרסק המדולל במים. מוסיפים את המלח ואת יתר המים ומבשלים עד שהעוף חצי מוכן. מסננים את האורז ומוסיפים לעוף. מכסים עם מכסה ועם מגבת (!). מבשלים על אש קטנה כשעה. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: סבתא
שתף את המתכון