הוראות הכנה
מרכיבים
לחומרים:
1 קג' מנגו ירוק ובוסר
150 ג"ר תבלין לעמבה (נמכר בחנויות התבלינים)
3 כפות גדושות מלח
1 כוס מים (בערך)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.לקלף את המנגו ולפרוס לרצועות דקות (את הגרעין לזרוק) ולהמליח
2.להכניס את המנגו המומלח לקופסה סגורה למשך 4 ימים עד שבוע
עד שהמנגו מפריש נוזלים ולערבב מידי יום את המנגו
3.לאחר ארבעה ימים בערך להוציא את המנגו מהקופסה לקערה
להוסיף את התבלין של העמבה+עוד כף מלח+כוס מים
ולערבב טוב טוב את העמבה
להכניס חזרה לקופסה סגורה ולהשהות יומיים ולאכול .
מגיש:
מקור: סביחה
שתף את המתכון