חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"עמבה" עיראקית מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנוזל הצהוב הזה כשעושים אותו מאהבה משול לזהב
"עמבה" עיראקית מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנוזל הצהוב הזה כשעושים אותו מאהבה משול לזהב
הוראות הכנה
מרכיבים
לחומרים:
1 קג' מנגו ירוק ובוסר
150 ג"ר תבלין לעמבה (נמכר בחנויות התבלינים)
3 כפות גדושות מלח
1 כוס מים (בערך)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.לקלף את המנגו ולפרוס לרצועות דקות (את הגרעין לזרוק) ולהמליח
2.להכניס את המנגו המומלח לקופסה סגורה למשך 4 ימים עד שבוע
עד שהמנגו מפריש נוזלים ולערבב מידי יום את המנגו
3.לאחר ארבעה ימים בערך להוציא את המנגו מהקופסה לקערה
להוסיף את התבלין של העמבה+עוד כף מלח+כוס מים
ולערבב טוב טוב את העמבה
להכניס חזרה לקופסה סגורה ולהשהות יומיים ולאכול .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סביחה
שתף את המתכון