חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפיים של עוף ( מעדן )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפיים של עוף בסגנון שלי.
כנפיים של עוף ( מעדן )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפיים של עוף בסגנון שלי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפיים של עוף
לרוטב
2 כפות דבש..
2 שיני שום כתושות.
שליש כוס רוטב סויה בסגנון סיני.
רבע כוס שמן זית.
2 כפיות גינגר טרי ומגורד דק.
כפית שמן שומשום.
רבע כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
ראשית ניקיון הכנפיים לא פחות חשוב.
יש לקצוץ את הציפורן של הכנף.
לחלק את הכנף ל 2 חלקים.
להרתיח מים ולהכניס את הכנפיים למים ל 4 דקות רתיחה.
להוציא ולנקות את הנוצות אפילו עם פינצטה.
להעביר לשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.
להעביר לתבנית לעשות מספר חורים לשקית ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות לשעה.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון