הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפיים של עוף
לרוטב
2 כפות דבש..
2 שיני שום כתושות.
שליש כוס רוטב סויה בסגנון סיני.
רבע כוס שמן זית.
2 כפיות גינגר טרי ומגורד דק.
כפית שמן שומשום.
רבע כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
ראשית ניקיון הכנפיים לא פחות חשוב.
יש לקצוץ את הציפורן של הכנף.
לחלק את הכנף ל 2 חלקים.
להרתיח מים ולהכניס את הכנפיים למים ל 4 דקות רתיחה.
להוציא ולנקות את הנוצות אפילו עם פינצטה.
להעביר לשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.
להעביר לתבנית לעשות מספר חורים לשקית ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות לשעה.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון