חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריימה בסגנון טריפולטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חריימה בסגנון טריפולטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כף שום טחון
כף פפריקה מתוקה/חריפה
3 כפות רסק עגבניות
חצי כוס שמן.
חצי כף מלח+ חצי כוס מים.
מיץ מלימון שלם
כפית קימל
כפית כמון
דג לוקוס טרי
אופן ההכנה
לשים בסיר את החצי כוס שמן, השום והפפריקה ולטגן קלות.להוסיף חצי כוס מים ולהמשיך לבשל כ3 דקות.
להוסיף את הרסק עגבניות ולבשל 40 דקות.
להוסיף מים בהתאם לצורך.
לאחר שהרוטב מוכן לסחוט לימון, לשים קימל, כמון וחצי כוס מים ולבשל.
יש לזרות מלח על הדגים חצי שעה לפני שמבשלים אותם ולשטפם במים ואז
להוסיף את הדגים לרוטב ולבשל .
מגיש: sp
מקור: אמא
שתף את המתכון